Glansrijk de Beste

Moderne & Exclusieve wasstraat met doorrijhoogte van 3.2 meter- UNIEK: alle auto's worden eerst handmatig voorgewassen! +6 VERNIEUWDE doe het zelf wasboxen INCL. een schuimlans- caravan wasplaats & 6 stofzuigerplekken & car cleaning!

U kunt met alle merken auto’s en bedrijfswagens bij ons terecht, zowel zakelijk als prive. Al 25 jaar zijn wij lid van de BOVAG

“Wij wassen net even anders”

Autowas Twente

Bij Autowas Twente worden alle voertuigen handmatig voorgewassen om alle moeilijke plekken bij spiegels en randen goed schoon te krijgen. Daarna wordt al het zand en vuil er af gespoten, voordat de auto de wasstraat in gaat. Vandaar ook het motto “Wij wassen net even anders”. Terwijl wij uw auto wassen kunt u binnen genieten van een kopje koffie. Autowas Twente heeft een wasstraat met 3 roll-over machines Tot 3.20 meter hoogte kunt er bij ons door de wasstraat.  Deze installatie werkt met het zachtste en meest lakvriendelijke soft-tecs wasmateriaal, waardoor uw lak beschermd is en uw auto optimaal glanst.

Op afspraak kun u een VIP-wash of een complete poetsbeurt laten uitvoeren. 24 uur per dag kunt u bij Autowas Twente gebruik maken van de zes Doe-Het-Zelf wasboxen en zes stofzuigers. Bij de verhoogde wasplaats kunt u 24 uur per dag eenvoudig uw caravan, camper of bus wassen. 

Wasstraat tarieven

1

Platinum

Auto

€ 19,-

Bus

€ 26,-

Actief schuim, hogedruk voorwassen, wassen, bodemreiniging, wax, drogen en POLISH-WAX.

2

Gold

Auto

€ 17,-

Bus

€ 22,-

Actief schuim, hogedruk voorwassen, wassen, bodemreiniging, wax, drogen.

3

Silver

Auto

€ 14,-

Bus

€ 18,-

Actief schuim, hogedruk voorwassen, wassen, drogen.

KOPLAMP POLIJSTEN

VANAF

€ 45,-

BEKLEDING DIEPSTOMEN

VANAF

€ 60,-

STEENSLAG

VANAF

€ 90,-

OZON

VANAF

€ 60,-

WAX-OYL® LAKVEREDELING

TOESLAG

€ 200,-

KRAS OF DEUK VERWIJDEREN

VANAF

€ 25,- / € 65,-

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Geert Brinks
Zelfservice

Goede prijs bij de zelfservice. Buiten genoeg ruimte en zelfs meerdere stofzuigers en bakken om je matjes op te kloppen. De overige diensten ook erg goed ze nemen echt de tijd om de auto goed schoon te maken. Dus ook bijvoorbeeld de onderkant wordt aandacht gegeven.

Jan Willen Kuiphuis
Dienst

"Goede wasstraat. Auto wordt netjes voor gewassen voordat ie de wasstraat in gaat. Ook de bedrijfsbus met imperial kan hier gewassen worden in de speciale hoge wasstraat. En om niet vergeten te noemen is het klantvriendelijk personeel!"

Lydia Breed
Wasstraat

"Snel geholpen. De auto wordt eerst van te voren goed ingezeept en afgespoeld voordat deze de wasstraat in gaat. Goede service!"

Priscilla van der Woning

"Ik heb mijn witte auto laten wassen en heb het idee dat het schoner is dan bij andere wasstraat. Ze wassen eerst grondig met de hand en daarna ga je in de wasstraat. Het was erg druk toen ik er was en moest wel vrij lang wachten. Het kost wel iets meer dan bij de andere, maar het is wel beter schoon."

AutoWas Twente is o.a. aangesloten bij: