Carcleaning

Carcleaning

Interieur

Ook voor een behandeling aan het het exterieur & interieur voor u voertuig bent u bij Autowas Twente aan het juiste adres!

Deelbehandeling Interieur * Reinigen van hemelbekleding, ruiten, dashboard met roosters, deurbekleding diepstomen, stoelen en bekleding (ook leerbehandeling) en tapijt. Vanaf € 90,- 

Deelbehandeling Exterieur * Wassen en drogen, lakpolijsten, waslaag aanbrengen, reiningen van velgen, deurstijlen, ramen en kunstofdelen (o.a rubbers, bumpers, en banden) Vanaf € 130,- 

Complete reconditioning

 • Auto voorreinigen en wassen
 • Cleanen en fijn polijsten exterieur laklaag
 • Waslaag aanbrengen
 • Wielkasten en dorpels reiningen
 • Rubbers, velgen, banden, bumpers en kunstofdelen reinigen
 • Interieur reiningen en verzorgen
 • Kofferruimte reinigen
 • Deurstijlen, sponningen reinigen en verzorgen
 • Bekleding reinigen
 • Motorruimte reinigen en verzorgen

Vanaf € 165,-

Wasboxen
3

VipWash

Uw auto vraagt om goed onderhoud. Met een VIP wash krijgt uw auto een totale opfrisbeurt ! Vanaf € 42,50 

 • Wassen programma Platinum
 • Dashboard reinigen
 • Asbak ledigen
 • Stofzuigen interieur
 • Automatten uitkloppen / reinigen
 • Ruiten van binnen- en buiten reinigen

Ozon behandeling

Een ozonbehandeling voor uw auto houdt in dat er een apparaat in de auto wordt geplaatst dat ozon gas produceert. Ozongas bestrijdt nare geuren zoals rooklucht, hondenlucht of andere vieze geuren door alle bacteriën te doden die deze geur veroorzaken. Vanaf € 50,-

Car cleaning tarieven

1

Complete reconditioning

Vanaf

€ 165,-

Auto voorreinigen en wassen, cleanen en fijn polijsten exterieur laklaag, waslaag aanbrengen, wielkasten en dorpels reinigen, rubbers, velgen, banden, bumpers en kunststofdelen reinigen ,interieur reinigen en verzorgen, kofferruimte reinigen, deurstijlen, sponningen reinigen en verzorgen, bekleding reiningen, motorruimte reinigen en verzorgen

2

VIPWASH

Vanaf

€ 42,50,-

Wassen programma Platinum. Dashboard reinigen. Asbak ledigen. Stofzuigen interieur. automatten uitkloppen / reinigen. Ruiten van binnen- en buiten reinigen

1

DEELBEHANDELING INTERIEUR

Vanaf

€ 90,-

Reinigen van hemelbekleding, ruiten, dashboard met roosters, deurbekleding diepstomen, stoelen en bekleding (ook leerbehandeling) en tapijt.

2

DEELBEHANDELING EXTERIEUR

Vanaf

€ 130,-

Wassen en drogen, lak polijsten, waslaag aanbrengen, reinigen van velgen, deurstijlen, ramen en kunst- stofdelen (o.a. rubbers, bumpers en banden).

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Geert Brinks
Zelfservice

Goede prijs bij de zelfservice. Buiten genoeg ruimte en zelfs meerdere stofzuigers en bakken om je matjes op te kloppen. De overige diensten ook erg goed ze nemen echt de tijd om de auto goed schoon te maken. Dus ook bijvoorbeeld de onderkant wordt aandacht gegeven.

Jan Willen Kuiphuis
Dienst

"Goede wasstraat. Auto wordt netjes voor gewassen voordat ie de wasstraat in gaat. Ook de bedrijfsbus met imperial kan hier gewassen worden in de speciale hoge wasstraat. En om niet vergeten te noemen is het klantvriendelijk personeel!"

Lydia Breed
Wasstraat

"Snel geholpen. De auto wordt eerst van te voren goed ingezeept en afgespoeld voordat deze de wasstraat in gaat. Goede service!"

Priscilla van der Woning

"Ik heb mijn witte auto laten wassen en heb het idee dat het schoner is dan bij andere wasstraat. Ze wassen eerst grondig met de hand en daarna ga je in de wasstraat. Het was erg druk toen ik er was en moest wel vrij lang wachten. Het kost wel iets meer dan bij de andere, maar het is wel beter schoon."

Meer over onze diensten

Auto reparatie bij Autowas Twente

Een opspattend steentje op autoruiten begint klein, maar kan al snel leiden tot autoruitschade. Steenslag of een pit in uw ruit is erg vervelend! Snelle pitreparatie/autoruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen. Autoglaz Hengelo heeft jarenlange ervaring en kennis en is daardoor in staat om met behulp van een harsinjectie vrijwel elk voorkomend ”sterretje” meestal nog goed te repareren. Wij voorzien u van goede en snelle service, kwaliteit en scherpe prijzen.