Spot repair & ruitherstel

Spot repair & ruitherstel

Ruit vervanging, Ruitreparatie & Kalibreren

Ruit vervanging: Wanneer u een sterretje of barst in uw voorruit heeft, dan bekijken we bij Autoglaz eerst of repareren mogelijk is. Pas in uiterste gevallen zal de voorruit worden vervangen. 

Ruitreparatie: Met onze moderne apparatuur repareren wij alle soorten ruitschade aan personen- en bedrijfsauto's. Dankzij de modernste apparatuur en middelen is ruitreparatie steeds vaker mogelijk. 

Kalibreren: Moderne auto's zijn vaak voorzien van ADAS apparatuur die na ruitvervanginggekalibreerd moeten worden. Autowas Twente biedt deze kalibratieservice volgens de voorschriften van autofrabrikanten. 

Slim Schadeherstel

Reparatie van hagelschade: Helaas komt hagelschade ook in ons land regelmatig voor. Door temperatuursstijgingen en dalingen ontstaan sons hevige buien die gepaard gaan met hagel. Dit kan enorme schade veroorzaken ook op uw auto. 

Parkeerdeuken: Heeft u een deukje in uw auto waarbij de lak niet beschadigd is. Een parkeerdeukje, iemand die niet opgelet heeft met de autodeur, een winkelwagentje of kinderwagen, eikels welke op uw dak gevallen zijn of andere oorzaak waardoor een deukje in uw auto is ontstaan waarbij de lak niet beschadigd is? Wij helpen u graag !!

 

05

Uitdeuken zonder spuiten

Brilliant restyle zorgt ervoor dat deukschade waarbij de lak niet beschadigd is vakkundig uitgedeukt wordt zonder dat onderdelen van de auto geplamuurd en gespoten hoeven te worden. 

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Geert Brinks
Zelfservice

Goede prijs bij de zelfservice. Buiten genoeg ruimte en zelfs meerdere stofzuigers en bakken om je matjes op te kloppen. De overige diensten ook erg goed ze nemen echt de tijd om de auto goed schoon te maken. Dus ook bijvoorbeeld de onderkant wordt aandacht gegeven.

Jan Willen Kuiphuis
Dienst

"Goede wasstraat. Auto wordt netjes voor gewassen voordat ie de wasstraat in gaat. Ook de bedrijfsbus met imperial kan hier gewassen worden in de speciale hoge wasstraat. En om niet vergeten te noemen is het klantvriendelijk personeel!"

Lydia Breed
Wasstraat

"Snel geholpen. De auto wordt eerst van te voren goed ingezeept en afgespoeld voordat deze de wasstraat in gaat. Goede service!"

Priscilla van der Woning

"Ik heb mijn witte auto laten wassen en heb het idee dat het schoner is dan bij andere wasstraat. Ze wassen eerst grondig met de hand en daarna ga je in de wasstraat. Het was erg druk toen ik er was en moest wel vrij lang wachten. Het kost wel iets meer dan bij de andere, maar het is wel beter schoon."

Meer over onze diensten

Auto reparatie bij Autowas Twente

Een opspattend steentje op autoruiten begint klein, maar kan al snel leiden tot autoruitschade. Steenslag of een pit in uw ruit is erg vervelend! Snelle pitreparatie/autoruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen. Autoglaz Hengelo heeft jarenlange ervaring en kennis en is daardoor in staat om met behulp van een harsinjectie vrijwel elk voorkomend ”sterretje” meestal nog goed te repareren. Wij voorzien u van goede en snelle service, kwaliteit en scherpe prijzen.