Wasboxen

Wasboxen

Programma keuzes

Vernieuwde wasboxen, met nieuwe Spuit-lansen, nu inclusief een Schuim Lans/ Spuit: met behulp van een Schuimlans, kan je een snowfoam autoshampoo aanbrengen op jouw auto. Hierdoor zal de autoshampoo omgetoverd worden naar een mooie schuimlaag, deze schuimlaag ziet er niet alleen fantastisch uit maar zorgt er ook voor dat aangehecht vuil los komt en eenvoudig te verwijderen is! Bij de wasprogramma's is dit de Gele knop en Gele lans/ spuit. 

Verdere programma keuzes: Hogedruk wassen, schuimborstelen, spoelen, wax & vlekvrij naspoelen!

Betaal mogelijkheden

U kunt met de pin en contant betalen in onze wasboxen.

02

Wasboxen

Zelf je auto wassen in één van onze Wasboxen. In onze wasboxen kan de ‘doe-het-zelver’ zich helemaal uitleven. Onze wasboxen zijn van alle gemakken voorzien, zo kan je helemaal zelf bepalen hoe je jouw auto wast en daar kun je lekker de tijd voor nemen. Op het stofzuigerplein kunt u ook nog het interrieur van de auto reinigen. Onze 6 overdekte wasboxen en stofzuigers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Stofzuiger-plein

Op het stofzuigerplein kunt u ook nog het interrieur van de auto reinigen. De stofzuigers beschikken over extra zuigkracht. Onze 6 overdekte wasboxen en stofzuigers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.  U kunt stofzuiger muntjes bij onze kassa kopen voor € 1,- per stuk of zelf klein geld erin werpen. 

24 uur per dag

Bij onze wasboxen & verhoogde wasplaats voor caravans, campers en bussen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw voertuig zelf ook zelf wassen, hogedruk wassen (water en shampoo) schuimborstelen (water en schuimshampoo) spoelen, was (voor intensieve lakbescherming) vlekvrij naspoelen (voor een vlekvrije naspoeling) 

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Geert Brinks
Zelfservice

Goede prijs bij de zelfservice. Buiten genoeg ruimte en zelfs meerdere stofzuigers en bakken om je matjes op te kloppen. De overige diensten ook erg goed ze nemen echt de tijd om de auto goed schoon te maken. Dus ook bijvoorbeeld de onderkant wordt aandacht gegeven.

Jan Willen Kuiphuis
Dienst

"Goede wasstraat. Auto wordt netjes voor gewassen voordat ie de wasstraat in gaat. Ook de bedrijfsbus met imperial kan hier gewassen worden in de speciale hoge wasstraat. En om niet vergeten te noemen is het klantvriendelijk personeel!"

Lydia Breed
Wasstraat

"Snel geholpen. De auto wordt eerst van te voren goed ingezeept en afgespoeld voordat deze de wasstraat in gaat. Goede service!"

Priscilla van der Woning

"Ik heb mijn witte auto laten wassen en heb het idee dat het schoner is dan bij andere wasstraat. Ze wassen eerst grondig met de hand en daarna ga je in de wasstraat. Het was erg druk toen ik er was en moest wel vrij lang wachten. Het kost wel iets meer dan bij de andere, maar het is wel beter schoon."

Meer over onze diensten

Auto reparatie bij Autowas Twente

Een opspattend steentje op autoruiten begint klein, maar kan al snel leiden tot autoruitschade. Steenslag of een pit in uw ruit is erg vervelend! Snelle pitreparatie/autoruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen. Autoglaz Hengelo heeft jarenlange ervaring en kennis en is daardoor in staat om met behulp van een harsinjectie vrijwel elk voorkomend ”sterretje” meestal nog goed te repareren. Wij voorzien u van goede en snelle service, kwaliteit en scherpe prijzen.