Bussen en campers wassen bij de wasstraat

Bussen en campers wassen bij de wasstraat

Tarieven bussen, bakwagens en campers

1

Excl.

Bus

€ 25,-

Bakwagen

€ 30,-

Hogedruk handwas gehele bus, actief schuim, hogedruk machine voorwas, wassen, bodemreiniging, drogen en EXCLUSIVE POLISH-WAX.

2

Gold

Bus

€ 20,-

Bakwagen

€ 25,-

Actief schuim, hogedruk voorwassen, wassen, bodemreiniging, wax, drogen.

1

Silver

Bus

€ 15,-

Bakwagen

€ 20,-

Actief schuim, hogedruk voorwassen, wassen en drogen.

2

Campers

Vanaf

€ 20,-

Actief schuim, Hogedruk voorwassen, wassen en drogen

Caravan en campers wassen

Als u met vakantie gaat of als u na een vakantie weer terug komt wilt u natuurlijk dat u camper of caravan  er schoon uit ziet. Hiervoor kunt u ook bij Autowas Twente terecht.

Onze verhoogde wasplaats is de ideale plek om uw camper of caravan zelf te wassen. Door de verhoogde staanplaats bereikt u makkelijk alle moeilijke bereikbare plekken.

U kunt uw camper of caravan ook laten wassen door één van onze medewerkers. Op afspraak wassen wij uw caravan vanaf € 30,- of uw camper vanaf € 50,-.

04

Bussen, bakwagens en campers in de wasstraat wassen!


De bedrijfsbussen en campers worden in onze wasstraat weer stralend schoon. Ook bakwagens kunnen tot 3.20 hoogte en 2.85 breedte door de wasstraat!  Bij al onze wasprogramma’s wordt uw bus allereerst handmatig voorgewassen wat in combinatie met de moderne wasstraat zorgt voor een perfect resultaat. Wij wassen zowel particulier als zakelijk. Informeer voor u wagenpark naar onze zakelijke tarieven bij een van onze medewerkers.  

Bij onze verhoogde wasplaats kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week uw bus, caravan of campper ook zelf wassen.

Ervaringen van anderen en

Klant reviews

Geert Brinks
Zelfservice

Goede prijs bij de zelfservice. Buiten genoeg ruimte en zelfs meerdere stofzuigers en bakken om je matjes op te kloppen. De overige diensten ook erg goed ze nemen echt de tijd om de auto goed schoon te maken. Dus ook bijvoorbeeld de onderkant wordt aandacht gegeven.

Jan Willen Kuiphuis
Dienst

"Goede wasstraat. Auto wordt netjes voor gewassen voordat ie de wasstraat in gaat. Ook de bedrijfsbus met imperial kan hier gewassen worden in de speciale hoge wasstraat. En om niet vergeten te noemen is het klantvriendelijk personeel!"

Lydia Breed
Wasstraat

"Snel geholpen. De auto wordt eerst van te voren goed ingezeept en afgespoeld voordat deze de wasstraat in gaat. Goede service!"

Priscilla van der Woning

"Ik heb mijn witte auto laten wassen en heb het idee dat het schoner is dan bij andere wasstraat. Ze wassen eerst grondig met de hand en daarna ga je in de wasstraat. Het was erg druk toen ik er was en moest wel vrij lang wachten. Het kost wel iets meer dan bij de andere, maar het is wel beter schoon."

Meer over onze diensten

Auto reparatie bij Autowas Twente

Een opspattend steentje op autoruiten begint klein, maar kan al snel leiden tot autoruitschade. Steenslag of een pit in uw ruit is erg vervelend! Snelle pitreparatie/autoruitreparatie kan meestal vervanging van (dure) autoruiten voorkomen. Autoglaz Hengelo heeft jarenlange ervaring en kennis en is daardoor in staat om met behulp van een harsinjectie vrijwel elk voorkomend ”sterretje” meestal nog goed te repareren. Wij voorzien u van goede en snelle service, kwaliteit en scherpe prijzen.